ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Αδικαιολόγητη επίθεση του Αντιδημάρχου Παιδείας Α.Γούλα στον Σύριζα – ΠΣ

Αδικαιολόγητη επίθεση του Αντιδημάρχου Παιδείας Α.Γούλα στον Σύριζα – ΠΣ

Η ενημέρωση

Με μια ακατάληπτη και αδικαιολόγητη ανάρτηση από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κο Γούλα, με αφορμή ένα εμπορικό event υπό την αιγίδα του δήμου στο δημόσιο δασικό χώρο του άλσους, επιχειρήθηκε η αποπροσανατολιστική  αναφορά στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και τις πολιτικές θέσεις του.

Ενημερώνουμε τον κο Γούλα πως τα μέλη, τα στελέχη και η ηγεσία του κόμματος εκτός των κοινωνικών τους αναφορών, αποδεικνύουν εμπράκτως με ποιους πάνε και ποιους αφήνουν με την ιδεολογική τους ταυτότητα αταλάντευτη.

Αναφορικά με την εκδήλωση, για την οποία ουδεμία επίσημη ανακοίνωση μας προηγήθηκε, σημειώνουμε τα παρακάτω :

Ποτέ κατά το παρελθόν μια  εκδήλωση δεν δημιούργησε τόσα αρνητικά σχόλια. Ωστόσο, επειδή δεν επρόκειτο για εκδήλωση πολιτισμού αλλά για παραχώρηση δημοσίου χώρου σε επιχειρηματική δραστηριότητα, χωρίς κανένα όριο, οι δικαιολογημένες αιτιάσεις των περιοίκων, τα αρνητικά σχόλια, οι εκκλήσεις  και οι σχετικές καταγγελίες στην αστυνομία, με υπαιτιότητα του δήμου, δεν  επιτρέπουν στον κο Γούλα την στρεψοδικία.

ΤΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ  ΔΙΚΗ ΤΟΥ “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ” ΨΗΦΟ Η ΔΕΞΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΧΑΡΑΤΣΩΣΕ ΜΕ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΆ ΤΈΛΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΘΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ “ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ” ΕVENT”

Του συνιστούμε ψυχραιμία, διάκριση  των εννοιών και του προσφέρουμε την ηθική μας συμπαράσταση.

Νέα Φιλαδέλφεια 18 Ιουνίου 2024

Το Συντονιστικό της Ο.Μ. Ν. Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας

Μετάβαση στο περιεχόμενο