ΝΕΑ ΑΕΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ: Συγκινητικές στιγμές με την επίσκεψη του Νίκου Χρηστίδη και της οικογένειας του Μίμη Παπαϊωάννου

Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ: Συγκινητικές στιγμές με την επίσκεψη του Νίκου Χρηστίδη και της οικογένειας του Μίμη Παπαϊωάννου

Η ενημέρωση της ΑΕΚ

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν σήμερα στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, με την επίσκεψη του Νίκου Χρηστίδη και της οικογένειας του Μίμη Παπαϊωάννου.

Οι συγγενείς του αξέχαστου Μίμη βρέθηκαν στην OPAP ARENA, συνοδευόμενοι από τον μεγάλο τερματοφύλακα εκείνων των χρόνων που είχε γίνει ο ήρωας της πρόκρισης της ΑΕΚ στη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ 1976-77, όταν η ομάδα μας απέκλεισε στα πέναλτι την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς.

Η σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια του Παπαϊωάννου είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν πολλές από τις μεγάλες στιγμές του με την ΑΕΚ, αφού το Μουσείο είναι γεμάτο από αναφορές σε αυτόν, αλλά και από κειμήλια που η ίδια η οικογένειά του έχει προσφέρει. Δεν παρέλειψαν, βεβαίως, να φωτογραφηθούν όλοι μαζί δίπλα στο ομοίωμά του μεγάλου αρχηγού.

Ο Νίκος Χρηστίδης είχε την ευκαιρία να φορέσει ξανά τη φανέλα που φορούσε τη διετία 1978-1980, η οποία ανήκει στη συλλογή του Μουσείου, αλλά και να φωτογραφηθεί στο “πλακάκι” που είναι αφιερωμένο σε αυτόν στο walk of fame έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

#aekfc#aek_museum#opaparena

Μετάβαση στο περιεχόμενο