ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΝΕΑ ΑΕΚ

Νέα Φιλαδέλφεια: Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας! Πρωταθλήτρια ξανά η ΑΕΚ! – Δείτε βίντεο

Νέα Φιλαδέλφεια: Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας! Πρωταθλήτρια ξανά η ΑΕΚ! – Δείτε βίντεο. Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ για ακόμη μια χρονιά στο vintage βόλει γυναικών. Νίκη στον Τελικό με 3-0 επι της Ενωσης Βύρωνα στο κλειστό του Απ.Κόντος στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η ενημέρωση της ΑΕΚ

Άλλη μία κούπα έφερε η ομάδα Vintage Volley της ΑΕΚ, καθώς επικράτησε με 3-0 σετ της Ένωσης Βύρωνα στον Τελικό του F4 του Πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑ, που διεξήχθη στο «Απ. Κόντος» της Νέας Φιλαδέλφειας. Οι «κιτρινόμαυρες» Πρωταθλήτριες, κυριάρχησαν στο γήπεδο και κατέκτησαν άλλη μία κούπα, κάνοντας υπερήφανους όλους τους φίλους της ομάδας. Μάλιστα, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός, ότι το γήπεδο γέμισε με φίλους της ΑΕΚ που πανηγύρισαν τη νέα επιτυχία της αήττητης ομάδας του «Δικεφάλου».

Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες του Πρωταθλήματος. Η ομάδα της Γιούλης Μπατουδάκη στα κρίσιμα σημεία έδειξε σοβαρότητα και υπομονή και κατέκτησε τη μεγάλη νίκη, χωρίς να απωλέσει ούτε σετ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ακολούθησε η απονομή στην Πρωταθλήτρια ΑΕΚ, που σήκωσε την κούπα εν μέσω αποθέωσης. MVP του F4 αναδείχθηκε η Στεργίου, η οποία βραβεύτηκε από τον Γενικό Γραμματέα της ΑΕΚ, Λευτέρη Αρχόντη.

Ένωση Βύρωνα – ΑΕΚ 0-3
Τα σετ
: 20-25, 21-25, 20-25.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο