ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Δήμος ΝΦ-ΝΧ βράβευσε τον Φιλαδελφιώτη Αθλητή της ΑΕΚ & της εθνικής Παναγιώτη Κοντοειδή

Ο Δήμος ΝΦ-ΝΧ βράβευσε τον Φιλαδελφιώτη Αθλητή της ΑΕΚ & της εθνικής Παναγιώτη Κοντοειδή.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων της πόλης μας, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 18 Ιουνίου η τελετή βράβευσης του κορυφαίου αθλητή Σπάθης Ξιφασκίας της ΑΕΚ και της ΕΘΝΙΚΗΣ κ. Παναγιώτη Κοντοειδή από τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κ. Γιάννη Τομπούλογλου στο Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Χορηγός επικοινωνίας – υποστήριξης του Αθλητή το filadelfeianews.gr

Πολλά Συγχαρητήρια Παναγιώτη. Πάντα επιτυχίες, πάντα δίπλα σου!

Η ενημέρωση του Δήμου ΝΦ-ΝΧ

Την Τρίτη 18.06.2024 στο Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων της Πόλης, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Ιωάννης Τομπούλογλου απένειμε τιμητικό βραβείο στον δημότη της Νέας Φιλαδέλφειας Κοντοειδή Παναγιώτη για τις αθλητικές επιδόσεις και τις διακρίσεις του στο άθλημα της Σπάθης Ξιφασκίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Κοντοειδής είναι αθλητής της Σπάθης Ξιφασκίας της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως (ΑΕΚ) από το 2009 και μέλος της Εθνικής Ομάδας Ξιφασκίας από το 2015.

Κατέχει 45 Πανελλήνιες διακρίσεις- μετάλλια σε ατομικά και ομαδικά πρωταθλήματα και κύπελλα. Έχει αναδειχθεί 4 φορές Πανελλήνιος Πρωταθλητής Ατομικά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας και στις 3 διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες.

Το 2023 επιλέχθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας και με τη στήριξη της Ολυμπιακής Επιτροπής και συμμετείχε ως βασικό μέλος της Εθνικής Ομάδας στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες 2023 στην Κρακοβία της Πολωνίας, όπου έγινε επανεμφάνιση της Εθνικής ομάδας ξιφασκίας Σπάθης Ανδρών σε διεθνείς αγώνες, μετά από 16 χρόνια. Ακολούθησε η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Εκτός από την ιδιότητά του ως αθλητής, δραστηριοποιείται στον χώρο της

Ξιφασκίας και ως διαιτητής σε εγχώριους και διεθνείς αγώνες, κατέχοντας δίπλωμα διαιτητή Ξιφασκίας και στα 3 όπλα (Σπάθη, Ξίφος Ασκήσεως και Ξίφος Μονομαχίας).

Παράλληλα, ο Παναγιώτης είναι τελειόφοιτος φοιτητής στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής του πορείας, έχει βραβευτεί για εργασίες του στους τομείς της Αστροφυσικής, της Πληροφορικής και της Επιχειρηματικότητας από οργανισμούς και εκπαιδευτικά ιδρύματα, όπως η NASA, η ESA, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Εθνικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Ένωση Ελλήνων Φυσικών και η ΝΟΚΙΑ ΕΛΛΑΣ.

Υποστηρικτής επικοινωνίας ήταν το Filadelfeianews.gr

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

● Χρυσό Μετάλλιο Πανελλήνιο Κύπελλο Ανδρών 2024 Ατομικά

● Χρυσό Μετάλλιο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών 2023 Ατομικά

● Ασημένιο Μετάλλιο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών 2023 Ομαδικά

● Χάλκινο Μετάλλιο Πανελλήνιο Κύπελλο Ανδρών 2023 Ατομικά

● Χάλκινο Μετάλλιο Πανελλήνιο Κύπελλο Ανδρών 2022

● Χάλκινο Μετάλλιο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών 2021 Ατομικά

● Χάλκινο Μετάλλιο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών 2021 Ομαδικά

● Χρυσό Μετάλλιο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών 2020 Ομαδικά

● Χρυσό Μετάλλιο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών 2020 Ατομικά

● Χρυσό Μετάλλιο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών 2019 Ατομικά

● Χρυσό Μετάλλιο Πανελλήνιοι Αγώνες Ξιφασκίας ΓΕΛ – ΕΠΑΛ 2019 Ατομικά

● Χρυσό Μετάλλιο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών 2018 Ομαδικά

● Χρυσό Μετάλλιο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων 2018 Ατομικά

Από το Γραφείο Τύπου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μετάβαση στο περιεχόμενο