ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Summer Camp ΦΕΑ: Ξεκίνησαν να βάζουν καλάθι..στο καλοκαίρι τους!!!

Summer Camp ΦΕΑ: Ξεκίνησαν να βάζουν καλάθι..στο καλοκαίρι τους!!!

Το 7ο καλοκαιρινό camp που διοργανώνει η ΦΕΑ ξεκίνησε από την Δευτέρα 24 Ιουνίου, με  την συμμετοχή αρκετών νεαρών αθλητών που έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο για το πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης και είχαν τρομερή όρεξη για μπάσκετ.

Οι νεαροί αθλητές έφτασαν λίγο πριν τις 5:30 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Φιλαδέλφειας “Απόστολος Κόντος” και μετά τα διαδικαστικά ξεκίνησαν τις προπονήσεις τους υπό τις οδηγίες του προπονητικού τιμ του camp, που αποτελείται από τους Κώστα Μπασέα, Γιάννη Κρητικό, Παναγιώτη Νικολό και Μάνο Καρλή και οι οποίοι μεταφέρουν τον ενθουσιασμό τους και τις γνώσεις τους γύρω από το άθλημα.

Η μεταβατική προπονητική περίοδος έχει ως σκοπό τη συνέχεια της προπονητικής κατάστασης των αθλητών, την επιπλέον ανάπτυξη των σωματικών ιδιοτήτων, την καλύτερη αφομοίωση και τελειοποίηση της τεχνικής των βασικών και επιπροσθέτως θα μετρηθούν οι ικανότητες επιτυχίας των παικτών στα τεστ που θα πραγματοποιηθούν.

Από την πλευρά τους, οι διοικούντες την ΦΕΑ ευχαριστούν για ακόμη μία φορά τους γονείς και τους κηδεμόνες, που τους εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους και τους διαβεβαιώνουν ότι οι επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια καθηγητές φυσικής αγωγής και οι παιδαγωγοί μας θα τους προσφέρουν παραγωγικές και ευχάριστες ώρες.

Τα γκρουπ θα έχουν διάρκεια τριών εβδομάδων από 24 Ιουνίου έως 29 Ιουλίου, από 1 Ιουλίου έως 6 Ιουλίου και 8 Ιουλίου έως 13 Ιουλίου, ενώ οι εγγραφές παραμένουν ανοιχτές για τις επόμενες εβδομάδες. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.6977441461.

Μετάβαση στο περιεχόμενο