ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΝΕΑ ΑΕΚΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Βράβευση του Φιλαδελφιώτη Αθλητή της ΑΕΚ Παναγιώτη Κοντοειδή – Η ανάρτηση απο την Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ

Βράβευση του Φιλαδελφιώτη Αθλητή της ΑΕΚ Παναγιώτη Κοντοειδή – Η ανάρτηση απο την Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ

Η ενημέρωση

Ο διεθνής αθλητής της ΑΕΚ και πρωταθλητής ξιφασκίας Παναγιώτης Κοντοειδής βραβεύτηκε από τον Δήμαρχο Ν. Φιλαδελφείας-Ν. Χαλκηδόνας, Γιάννη Τομπούλογλου, την Τρίτη 18 Ιουνίου.

Σε μια λιτή τελετή στο Δημαρχείο, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων της πόλης μας, απενεμήθη στον Φιλαδελφειώτη πρωταθλητή μας τιμητική πλακέτα για τις αθλητικές επιδόσεις και διακρίσεις του στο άθλημα της Σπάθης.

Παρόντες, εκτός από τους περήφανους και άξιους γονείς Κοσμά και Ελένη Κοντοειδή, ο έφορος του τμήματος ξιφασκίας ΑΕΚ Κώστας Ποτού και η πρόεδρος της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ Χριστίνα Σούκερη.

Σημειώνουμε ότι ο Παναγιώτης Κοντοειδής εκτός από εξαιρετικός αθλητής και πλέον και διαιτητής ξιφασκίας, είναι τελειόφοιτος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει μάλιστα βραβευτεί για εργασίες του στους τομείς της αστροφυσικής, πληροφορικής και επιχειρηματικότητας από οργανισμούς και εκπαιδευτικά ιδρύματα, όπως η NASA, η ESA, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το ΕΚΠΑ, η Ένωση Ελλήνων Φυσικών κ.ά.

Συγχαρητήρια Παναγιώτη και σε ανώτερα!

#aek#aekfamily#culture#history

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο